Start

Accommodatie

De omgeving

Ligging

Prijzen-Beschikbaarheid

Reserveren

Contact

Huurvoorwaarden

Foto's

Le Tour Magique

Français

Accomodatie

Middenin een domein van 24 ha heuvelend bos en weideland, 101 leuke plekjes om in stilte weg te dromen, mooie panorama's ... dit alles voor u alleen! De natuur rond uw verblijf is er soms wild, soms onderhouden.   De manoir werd opgetrokken in de 19de eeuw, verschillende malen verbouwd in authentieke stijl en uiteindelijk is het een super vakantiehuis geworden en ziet het er uit zoals op de foto's op deze website.  
 - Het hoofdgebouw is gerestaureerd in vakantiewoning - De toren werd omgetoverd tot schoonheidsinstituut
 - De privéwoning is afgewerkt  - De mikke is afgewerkt  - De schuur kreeg een nieuw dak  - De broodoven wordt binnenkort gerestaureerd  - Het zwembad werd gebouwd in 2004    De authentieke vakantiewoning heeft een lauze dakbedekking (al een bezienswaardigheid op zich) en natuurstenen muren van 80 cm dik! Goed geïsoleerd tegen de zomerse hitte.Een compleet vakantieland ligt aan je voeten: een eigen zwembad (5 x 10m), eigen wandelwegen, tafelen onder een gigantische lindeboom, de perfecte parasol.

Tips! Je kan er:
  • ontbijten in de zon
  • middagmalen onder de linde
  • souperen op restaurant, of gezellig thuis BBQ’en op de middeleeuwse binnenkoer onder de avondzon

Geen parkeerproblemen, geen files. Als u hier toekomt, vergeet de stress, vous êtes en France.
A votre santé!De Toren werd omgebouwd tot een schoonheidsinstituut waar u (buiten het verhuurseizoen) terecht kan bij Marleen Vanlerberghe voor "herbronningsdagen". Uiteraard enkel op afspraak. De zeer ervaren Marleen zet u terug in uw kracht. Een aanrader voor velen onder ons!   Zie bijgevoegde folder: Le Tour Magique.

Het Hoofdgebouw biedt ruim comfort voor 6 personen.
Gelijkvloers: zeer grote living met authentieke XIX de eeuwse mansgrote open haard, 3-zit zetel, 2 slaapzetels.  Praktisch modern ingerichte keuken met frigo, oven, microgolf, vaatafwas, koffiezet, enz. ...  Boven: twee mooie witte slaapkamers, elk met dubbel bed en ook eenpersoonsbed Beide kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer:  - Kamer oost: ligbad, douche cabine, lavabo en WC  - Kamer west: ligbad, lavabo en WC.


Nieuw 2016: De schuur werd volledig gesaneerd en voorzien van een extra kamer voor de vakantiewoning. Precies een suite kamer, voorzien met 2 zithoeken, een eigen kitchenette, douche ruimte en toilet.
 
 

© Les Chambrils / Comsa!