Start

Accommodatie

De omgeving

Ligging

Prijzen-Beschikbaarheid

Reserveren

Contact

Huurvoorwaarden

Foto's

Le Tour Magique

Français

Accomodatie

Middenin een domein van 24 ha heuvelend bos en weideland, 101 leuke plekjes om in stilte weg te dromen, mooie panorama's ... dit alles voor u alleen!  De natuur rond uw verblijf is deels onderhouden, deels ongerepte natuur.  De manoir werd opgetrokken in de 19de eeuw, reeds verschillende malen verbouwd maar steeds in de authentieke stijl en uiteindelijk is het een super vakantiehuis geworden en ziet het er nog beter uit dan op de foto's van deze website.  
 - Het hoofdgebouw is gerestaureerd in vakantiewoning - De toren werd omgetoverd tot schoonheidsinstituut
 - De privéwoning is klaar  - De mikke is afgewerkt  - De schuur kreeg een nieuw dak  - Een vervallen broodoven wordt nog gerestaureerd  - Er is een verwarmd zwembad van 10 x 5 m met poolhouse.   De authentieke vakantiewoning heeft een lauze dakbedekking (al een bezienswaardigheid op zich) en natuurstenen muren van 80 cm dik, het is er fris 's zomers als het buiten snikheet is.Een compleet vakantieland ligt aan je voeten: een eigen zwembad (5 x 10m), eigen wandelwegen, tafelen onder een gigantische lindeboom, de perfecte parasol.

Tips! Je kan er:
  • ontbijten in de zon
  • middagmalen onder de linde
  • souperen op restaurant, of gezellig thuis BBQ’en op de middeleeuwse binnenkoer onder de avondzon

Geen parkeerproblemen, geen files. Als u hier toekomt, vergeet de stress, vous êtes en France.
A votre santé!De Toren werd omgebouwd tot een schoonheidsinstituut waar u (buiten het verhuurseizoen) terecht kan bij Marleen Vanlerberghe voor "herbronningsdagen". Uiteraard enkel op afspraak. De zeer ervaren Marleen zet u terug in uw kracht. Een aanrader voor velen onder ons!   Zie bijgevoegde folder: Le Tour Magique.

Het Hoofdgebouw biedt ruim comfort voor 6 personen.
Gelijkvloers: zeer grote living met authentieke XIX de eeuwse mansgrote open haard, 3-zit zetel, 2-zit zetel. Praktisch modern ingerichte keuken met frigo, oven, microgolf, vaatafwas, koffiezet, enz. ...  Boven: twee mooie ruime luchtige slaapkamers, elk met dubbel bed en ook eenpersoonsbed. Beide kamers zijn tevens voorzien van sanitair:  - De kamer met rode accenten: ligbad en douche cabine, lavabo en toilet  - Die met gele accenten: ligbad, lavabo en toilet.


De Loft: De schuur werd volledig gesaneerd en voorzien van een suite kamer in 2 niveau's: beneden living met houtkachel, kitchenette, badkamer met douche en toilet, boven zeer ruime slaapkamer ook nog met zithoek en toilet.
 
 

© Les Chambrils / Comsa!